Tuesday, December 13, 2011

Salah Hantar Emel

Kdg2, bca kisah2 yang melucukan, boleh mengurangkan sdkt tekanan..
oleh itu kwn2 skalian, marilaa kite regangkan sdikit tekann dgn mmbca satu kisah lucu yg bertajuk..
"SALAH HANTAR EMEL" (bce tajuk mcm doraemon sbut)

o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o

Seorang lelaki telah menginap di sebuah hotel di KL. Terdapat sebuah komputer di dalam bilik hotel itu. Dia pun mengambil keputusan untuk menghantar e-mail kepada isterinya.Malangnya, dia telah tersalah taip alamat e-mail isterinya dan tanpa mengetahui kesilapan itu, dia pun terus menghantar e-mail tersebut. Di sebuah rumah di Kedah pula, seorang janda baru sampai ke rumahnya selepas pulang daripada majlis pengebumian suaminya. Janda tersebut mengambil keputusan untuk menyemak e-mailnya untuk melihat sekiranya terdapat mesej daripada saudara-mara dan teman-temannya.

Selepas membaca e-mail pertama itu si janda tersebut pun pengsan. Anak lelaki janda tersebut pun bergegas ke bilik ibunya dan mendapati ibunya terlentang di lantai dan dia pun membaca mesej di dalam skrin komputer:


To : Isteri kesayanganku
Date : 6 April 2009

Subject : Abang telah selamat sampai

Abang tahu Sayang pasti akan terkejut dengan kehadiran mesej ini. Mereka telah menyediakan komputer di sini pada ketika ini dan kita boleh menghantar e-mail kepada sesiapa sahaja terutama insan kesayangan kita.

Abang telah selamat sampai dan telah menginap dengan aman di sini. Abang lihat semuanya telah di sediakan di sini untuk kedatanganmu pada hari esok.Semoga berjumpa denganmu nanti,

Sayang. Abang harap perjalananmu ke sini nanti lebih bermakna seperti apa yang telah Abang lalui ketika ini.

o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

p/s: msa nak blk, saya, merah dan farah bersma bas yg kami naiki mengalami kemalangan kecil..heeee dup dap dup dap jntung, tp xde pape pn sna nye...wakakaka

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...