Sunday, January 29, 2012

Journey

Da smggu lbey aku bercuti.. dok uma, qada tidur laa kunun. tp, mmg terasa pembaziran masa itu berlaku. maklumla, sblm ni, bngn tdur, ingt bku, g mndi, ingt bku, g mkn ingt bku, dalam pale hotak ni, ingt bku..bku..bku..ble exam da lps, saki baki mengingati bku itu masih ada. awl2 blk, g kdai bku, kunun2 nak mnggunakan baucer bku yg ada sebaik mgkin.. ble da smpai kdai bku, trus cari bku yg dihajati, pusing 4 5 kali, bku yg dihajati x jmpe. cet! toleh blkg, mak da snyum2 pegang 3 bku kt tgn die. wah! laju tol mak aku ni. anak die crik bku x jmpe2, die da rembat 3 bku..tsk3.. laz2, aku pn bg satu baucer kt mak tok bli bku..xpe2, kan ade 3 baucer ag...heeee

owh yea, smlm aku g tgk wyg..tjuk die journey to the mysterious island. the rock blkon.


mmg bez laa cter die.. pe yg bez, cter ni xde org jahat, n korg mmg x kan kering gusi tgk cter nie.. mmg lawak laa skrip die.. siyes! bek korg tgk...

ermm...nak ngarut pe ag erk? da lme x hapdate blog, mmg xde pe mnde pn nak cter..ayoyoyo.. ok la, ni de satu isu yg mgkn boleh dikupas bersama. isu berknaan baucer bku 1 mesia. bg aku la, baucer bku ni ptt bagi kt bdk2 skolah, n tok bdk2 ipt, ptt bg cash. tp, skrg da trbalik. bdk2 skola dpt cash, dak2 ipt dpt baucer. ikut pngalamn, bdk2 skola yg bnyk nk bli bku latihan, alat tulis dan sbgainya..dk2 u ni, fotostat nota, klo bli bku pn, kne bli kt u. klo bli kt lua, mahal..kt u, mne trime baucer ni..so, better bg cash. tuh pndpt laaa...tp ble dak2 u ni dpt cash, xde mkne nye nak bli bku..kan3..heeee

mlm ni ajl..agk2 spe menang? hurmmmm

yang menulis,

2 comments:

  1. best ke cite?...cam nak g tengok je cite the rock nie....hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...